Web Analytics Made Easy - Statcounter

 الزام تهیه موبایل یا لپ‌تاپ مناسب برای نسخه‌نویسی الکترونیک و عدم امکان ادامه فعالیت به شکل سنتی، شرایط را برای بسیاری از افراد سخت کرده‌است. از طرفی نبود زیرساخت مناسب باعث شده‌است تا عملا استفاده از سامانه‌های سازمان‌های بیمه در محیط موبایل به کاری بسیار دشوار تبدیل شود و پزشکان برای ثبت نسخه به لپ‌تاپ روی بیاورند که قیمت بالایی دارد و در برخی مواقع به تجهیزات جانبی دیگری هم نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکترنکست،‌ سامانه تخصصی نسخه‌نویسی و پرونده الکترونیک سلامت با تامین 100 میلیارد تومان اعتبار، ‌طی همکاری با دیجی‌کالا و دیجی‌پی، وام 30 میلیون تومانی تجهیز مطب جهت تسهیل نسخه‌نویسی و تکمیل پرونده الکترونیک سلامت اعطا می‌کند. به علت اهمیت نیاز پزشکان به ابزار کارآمد جهت شروع فرایند نسخه‌نویسی الکترونیک، این وام جهت خرید لپ‌تاپ، تبلت،‌ گوشی موبایل،‌ تجهیزات ارتباطی و موارد مشابه برای ایشان قابل استفاده خواهد بود.

پزشکان محترم جهت دریافت این وام نیازی به معرفی ضامن ندارند. در مقایسه با سایر وام‌ها، ‌بازپرداخت دو ساله و نرخ سود پایین از مهمترین ویژگی‌های این وام است. با توجه به توافق صورت گرفته، پزشکان می‌توانند با مراجعه به سایت دکترنکست و تکمیل فرم درخواست، نبست به تهیه این وام اقدام کنند. پرداخت وام بسیار سریع خواهد بود و این فرایند در طول تنها 10 روز انجام می‌شود.

دکترنکست به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین سامانه‌های نسخه‌نویسی الکترونیک، امکان استفاده از هر نوع ابزار دیجیتال جهت ثبت نسخه را به پزشکان می‌دهد، استفاده از ابزار به‌خصوص مانند لپ‌تاپ در آن اجباری نیست و حتی پزشک می‌تواند تجویز خود را با استفاده از فرمان صوتی انجام دهد. در این طرح نیز امکان انتخاب ابزار الکترونیک به خود پزشک سپرده شده‌است تا جهت تجهیز مطب، بر اساس کاربری و نحوه استفاده مورد نظر خود از سایت دیجی‌کالا انتخاب کند. همچنین دیجی‌پی با بررسی مشخصات و وضعیت اعتبارسنجی افراد و ایجاد اعتبار جهت پرداخت، قسمت دیگری از این فرایند را پوشش می‌دهد.

این طرح انحصاری در رویداد اولین سالگرد تاسیس دکترنکست، توسط دکتر سعید طاهری، بنیان‌گذار و مدیرعامل این شرکت در دفتر روز اول گروه علی‌بابا عنوان شد. همچنین وضعیت سامانه‌های نسخه‌نویسی الکترونیک و نیازهای این حوزه در قالب پنل تخصصی با حضور مقامات دولتی،‌ پزشکان تراز اول کشور، انجمن‌های پزشکی و خبرنگاران مورد بحث قرار گرفت. از مهمترین موارد مطرح شده در این رویداد می‌توان به انتشار گزارش عملکرد یک‌ساله این شرکت اشاره کرد که آمار منحصر به فردی از وضعیت نسخه و پرونده سلامت الکترونیک در کشور ارایه می‌کند.

کد خبر 1572969

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» در فیلم‌نگار
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال